Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 12 αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες στα 2 ή στα 4 αν είναι μεγάλες Πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια-κύβους (προαιρετικά, για συνοδεία) 2 ξερά[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά Αρακάς 300 γρ Πένες 500 γρ Προσούτο 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Φρέσκα κρεμμυδάκια 5 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Παρμεζάνα τριμμένη 50 γρ Κρέμα[...]
Πηγή: chefoulis.gr250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 125 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο αλάτι και πιπέρι 600 γραμμάρια πράσινα[...]
Πηγή: sidagi.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒρήκαμε στον πάγκο της λαϊκής ολόφρεσκο αρακά και εμπνευστήκαμε ένα αρωματικό και γευστικό φαγητό! Δοκίμασέ το και εκμεταλλεύσου τα λαχανικά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα 100 γρ. προσούτο Ευρυτανίας 80 γρ. ροκφόρ λιωμένο με πιρούνι 80 γρ. μανούρι ή ανθότυρο κομματιασμένο 4 καρότα μέτρια 100[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό καθαρισμένο αρακά (μπιζέλι), 1 πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, κομμένo σε φέτες, 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη, 1 μεγάλη γλυκοπατάτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com