Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Αν νομίζετε ότι είναι δύσκολο να φτιάξετε παπουτσάκια, ξανασκεφτείτε το. Μετά από μια ώρα, θα αναρωτιέστε γιατί δεν το είχατε δοκιμάσει νωρίτερα. Υλικά για 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6) 12 μέτριες, σφικτές, κόκκινες ντομάτες, 3/4 φλ. ρύζι γλασέ, 4 κουταλιές ψιλοκομμένος μαϊντανός, 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 180 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΔεν ήξερα πώς να την ονομάσω στα Ελληνικά, άρα ίσως να μην είναι κατάλληλος ο τίτλος. Όπως και να 'χει είναι ένα νόστιμο παραδοσιακό φαγητό που γίνεται και με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 10 αγκινάρες (κατεψυγμένες) 500 ml ζωμό κότας ή βοδινού 200 γρ.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com