νηστισιμο κεικ πορτοκαλι βεφα | μπιφτέκια βοδινά | παπια κοκκινιστη | σοκολατοπιτα ευκολη με κουβερτουρα | ροξακια συνταγη αργυρω | τηγανιτες συνταγη παρλιαρος | αλευροπιτα με φετα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις παπρικα ρετσινα

Βρέθηκαν 70 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Προτάσεις για το γιορτινό σας τραπέζι

Φρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]

Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ♦♦ MENU PER[...]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ♦♦ MENU PER[...]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Μελιτζάνες “Μπολονέζ”

Αναρτήθηκε στις 02/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες “Μπολονέζ” Μια συνταγή για ένα αγαπημένο πιάτο. Μελιτζάνες με γέμιση[...]

Πηγή: sintayes.gr
Moussaka/Μουσακάς

Η συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω I have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Moussaka/Μουσακάς

I have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I won't be able to resist finishing[...]

Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr
Ρολό με συκώτι , φαγόπυρο και παρμεζάνα μέσα σε[...]

Στην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]

Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.gr
City Bistro, downtown!!!

Κι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]

Πηγή: mamatsita.wordpress.com
Μοσχαρι γεμιστο με ζαμπον

Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]

Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr
Σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με κιμά

Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Σεπτέμβρης και στα γεμιστά

Ναι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Παστίτσιο με κιμά, μελιτζάνα και μπεσαμέλ[...]

Μία μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1½ ώρα.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Μοσχάρι μουσταρδάτο και πολέντα με αρακά

Για την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ // MENU PER[...]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy