Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
Φρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 02/09/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες “Μπολονέζ” Μια συνταγή για ένα αγαπημένο πιάτο. Μελιτζάνες με γέμιση[...]
Πηγή: sintayes.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω I have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I won't be able to resist finishing[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΚι είσαι τώρα στο κέντρο της Αθήνας και σουλατσάρεις για ώρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις όσες δουλειές έχεις να διεκπεραιώσεις. Και κάποια στιγμή νιώθεις[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΥλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός 1/2 λίτ. μοσχαρίσιας ζωμός 1 φύλλο[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΜία μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1½ ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr