Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
ΜΟΥΣΑΚΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ! Μας ειναι αδιανοητο να περασει το καλοκαιρι χωρις να απολαυσουμε εναν ωραιο μουσακα! Ειναι μπελαλιδικος, με την ζεστη το να τηγανιζεις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ Αποχαιρετούμε σιγά σιγά και το καλοκαιράκι, με ένα από τα πιο κλασσικά μαμαδίστικα φαγάκια της εποχής, τις μελιτζάνες παπουτσάκια. Αυτό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Η αγκινάρα είναι το μπουμπούκι απο το άνθος του φυτού Cynara cardunculus var. scolymus . Για να χρησιμοποηθεί στην μαγειρική[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨΕΥΤΟ-ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Αν και δεν ειναι ακριβως μουσακας, αφου δεν περιεχει μελιτζανες, ειναι εξίσου νοστιμο φαγακι! Εχει το πλεονεκτημα οτι μπορειτε να το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr