Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι γεγονός π ως σα χώρα κατέχουμε τα πρωτεία στην παιδική παχυσαρκία. Αν κάνουμε μια βόλτα στο σχολείο της γειτονιάς μας θα δούμε μια εικόνα που απέχει[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΓια τον νεαρό και βραβευμένο σεφ Στέλιο Αρακά τα είχε καταγράψει όλα κατατοπιστικά η Κική Τριανταφύλλη τον περασμένο Αύγουστο : Τον Απρίλιο του 2015, ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο οδοιπορικό στην Ήπειρο ήταν όμορφο και γεμάτο εικόνες για όλους μας. Όμως ωφείλω να γράψω και μια συνταγή από κείνα τα μέρη, για να τα τιμήσουμε όπως τους[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ αρακάς είναι ένα από τα λαχανικά που το βρίσκουμε νωπό μόνο 2-3 μήνες. Εν τούτοις το καταναλώνουμε όλο το χρόνο περισσότερο από πολλά άλλα. Ο κατεψυγμένος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως καλά καταλάβατε συνεχίζω από το γνωστό βιβλίο. Σήμερα με κάτι μη νηστίσιμο όμως γιατί σε λίγο στο σπίτι θα έκοβαν από εμένα να φάνε!!!χαχαχαχα Η πρόταση[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημέρα σας ! ! ! Εύχομαι να είστε όλοι καλά, απ' ότι βλέω μπορούμε πλέον να πούμε καλό φθινόπωρο, έτσι;;; Οπότε και επισήμως... καλό φθινόπωρο και μαζί με[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.gr1 μικρή άσπρη φραντζόλα 250 γρ. αρακά αλάτι και πιπέρι 3/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος, χτυπημένη Βγάζετε τη κόρα του ψωμιού και το κόβετε κατά μήκος σε 5[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι κάτι στιγμές..... Που τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Τα μακαρόνια μπορεί να λασπιάσουν εξ’ αιτίας του τηλεφωνήματος ενός φίλου που δεν εννοεί να καταλάβει ότι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠοιος είπε πως τα φασολάκια ή ο αρακάς γίνονται μόνο το κλασικό λαδερό στην κατσαρόλα; Δες αυτή τη συνταγή για σαλάτα και θα καταλάβεις πόσες επιλογές μπορείς[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami