Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 260 συνταγές
Πλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌπως σας είχαμε υποσχεθεί εδώ , τα μελιτζανομαγειρέματά μας έχουν και συνέχεια! Γιατί είναι τόσο πολλές οι συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε με τις αγαπημένες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦαγητακι που το κανω συχνα, ιδιαιτερα οταν θελω κοκκινιστο λιγακι διαφορετικο! Υλικά (για 3-4 μερίδες) 1/2 κιλό χοιρινό σε μπουκιές 1/2 κιλό αρακάς 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΔεν ξέρω αν σε άλλα μέρη της Ελλάδας χρησιμοποιούν τόσο πολύ το στάρι στη μαγειρική. Στην κουζίνα της Κρήτης η χρήση του σπασμένου σταριού, του χόντρου όπως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα Για τις μπριζόλες 4 Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους 1 χούφτα ρίγανη Αλάτι Λεμόνι Κάρβουνα Για τα φασολάκια 4 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό τα αγαπημένα μου φαγητά φίλοι μου είναι αυτό.. και σήμερα είπα να το κάνω στη γάστρα μα το έβγαλα μια φωτογραφία πριν το βάλω στο φούρνο για να σας το[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΣας είχα παρουσιάσει τζαι στο παρελθόν μια συνταγή " Στιφάδο για εργαζόμενους " που είχα κάμει μες την slow cooker (or crock pot) μου, η οποία ειναι μια[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΚαιρό έχω να σας δείξω τι μαγείρεψα, όχι γιατί έπαψα να είμαι στη κουζίνα μα γιατί ...βαριέμαι λιγάκι να γράφω και το αφήνω στην Αχτίδα μου. Χθες όμως έκανα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΓρήγορο γεύμα χωρίς ταλαιπωρία!!! Μεγάλη πρόκληση και μεγάλη ευχαρίστιση στους καλεσμένους σας! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό σπάλα 3 πιπεριές χρωματιστές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΡολάκια με αυγά κοκκινιστά μια θεϊκή νοστιμιά για το κυρίως γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τα ρολάκια: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 300 γρ. κιμά χοιρινό 2 αυγά 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τους ωραιότερους συνδυασμούς υλικών! Ιδανικό για τη νηστεία των Χριστουγέννων που αρχίζει αύριο! Η γεύση και η μυρωδιά του μάραθου είναι συνδεδεμένη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά συνταγής αρακάς: 1 κιλό (φρέσκος ή κατεψυγμένος) καρότα: 3 ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι ντομάτα φρέσκια ή κονσέρβα: 500 γρ., ψιλοκομμένη φρέσκος άνηθος: 2-3[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαι τώρα να μοιραστώ μαζί σας το μικρό μου μυστικό: διαβάσατε την προηγούμενη ανάρτηση με το Μοσχαρίσιο κότσι μαριναρισμένο σε μπύρα ; μήπως προσέξατε το[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά συνταγής αρακάς καθαρισμένος, φρέσκος ή κατεψυγμένος: 1.000 γρ. αγκινάρες καθαρισμένες, φρέσκες ή καατεψυγμένες: 600 γρ. 2 πατάτες σε κομμάτια 2 καρότα[...]
Πηγή: icookgreek.comΠλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr