Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Εννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (για 4-5 άτομα) 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένα, 1 μεγάλο καρότο σε κυβάκια ή χοντροτριμμένο, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr31/10/13 Η εβδομάδα τελειώνει και η ενασχόληση μου με τις ελιές, καλά κρατεί…αχαχαχαχα. Σας είπα εγώ, μην μου δώσετε ένα υλικό το κάνω «σούπα»( σούπα ελιάς;[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μπριάμ συνήθως το έχουμε συνδυάσει με τα καλοκαιρινά λαχανικά εγώ το φτιάχνω και την άνοιξη με ότι υπάρχει τότε. Τώρα θα σας το παρουσιάσω σε μια άλλη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠρωτότυπη γεύση, που μπορεί να συνοδεύσει θαυμάσια διάφορα κρέατα και πουλερικά. Οι συνταγές είναι από το βιβλίο «La Pomme de Terre» του διάσημου Γάλλου σεφ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grI should actually call this "Panic Pizza" by all means, dear friends,and I'll elaborate...Several days ago I got into a "baking while throwing out junk" spree[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI should actually call this "Panic Pizza" by all means, dear friends,and I'll elaborate...Several days ago I got into a "baking while throwing out junk" spree[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟγκραντέν με αγκινάρες Υλικά 8 αγκινάρες 2 αυγά 1 κρεμμύδι Μαϊντανός Παρμεζάνα τριμμένη Ζωμός λαχανικών Ελαιόλαδο Για το βελουτέ: 20 γραμμάρια αλεύρι Ζωμός[...]
Πηγή: greekouzina.gr