Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 134 συνταγές
Το καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΞαναγυρνώ στην αγκινάρα, την αγαπημένη μου βασιλοπούλα του χειμώνα και της πρώιμης άνοιξης. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, επειδή καθώς δρασκελάμε τον Φλεβάρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποιες χρονιές η γιορτή του πατέρα συνέπιπτε με του Αγίου Λεοντίου, που ήταν γιορτή του δικού μου πατέρα. Εκείνη τη μέρα μαγειρεύαμε και τα πρώτα μας[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπήρξαν εποχές που οι Ευρωπαίοι υποτιμούσαν επιδεικτικά το πιο νόστιμο λαχανικό (φρούτο για την ακρίβεια) του καλοκαιριού, τη μελιτζάνα. Άγνωστο γιατί,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα νερό 1 λεμόνι τον χυμό του αλάτι - πιπέρι 1 κονσέρβα αγκινάρες 1[...]
Πηγή: sidagi.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 χυμός λεμονιού 6 πατάτες 750 γραμμάρια αγκινάρες κατεψυγμένες δεντρολίβανο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο 500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες 2 κρεμμύδια, κομμένα 25 γρ. ελαιόλαδο 150 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια πεντανόστιμη και γρήγορη συνταγή για τα βράδια του χειμώνα και όχι μόνο! Τι χρειαζόμαστε: 4 μήλα καρύδια σταφίδες κανέλλα Κόβουμε τα καπάκια (πίσω μέρος)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜελιτζάνες βραστές! Τι μας λες τώρα; Κι όμως φίλες και φίλοι αναγνώστες, ένας πολύ ωραίος και παλιός τρόπος για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες και να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.gr