Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 211 συνταγές
Η Πέρκα είναι ένα ψάρι που αγαπώ ιδιαίτερα και μάλιστα με αυτό το τρόπο που το κάνω. Πήρα τα ..ηνία λίγο από το Δημήτρη στη κουζίνα μπας και καταφέρω να τον[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΑς θυμηθούμε παλιότερες αγαπημένες συνταγές, που είναι ιδανικές γι' αυτή την εποχή. Κάνετε κλικ πάνω στο όνομα της συνταγής, για να τη διαβάσετε ολόκληρη.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟσεφ Βησσαρίων Παρθένηςμας προτείνει ως κυρίως πιάτο, ψητά ρολά από φιλέτα πέστροφας γεμιστά με λαχανικά! Το συνοδευτικό πιάτο είναι μία ταρτάρ ντομάτας με[...]
αφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΟποιος γυρίζει μαθαίνει, δεν λέει ο λαός μας ??? Έτσι κι εγώ λοιπόν, πηγαίνοντας σ’ ένα γάμο το Σάββατο και μετά στο τραπέζι, έμαθα από τον φίλο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 1/2 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια μεγάλα 200 γραμ, λουκανικάκια φρανκφούρτης 1 κρεμμύδι 1/2 κονσέρβα μανιτάρια 1 πιπεριά 300 γραμ. ρεγγάτο τριμμένο 1 κουτί[...]
Πηγή: greekmasa.grΜοτσαρελάκια και ντοματίνια – backstage: Το ρολόι στο παραπέντε, το δείπνο οργανωμένο πλήρως σε στάδια και χρονικά, η custard για το γλυκό φτιαγμένη, το[...]
Πηγή: pandespani.com2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝηστεία αύριο και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό απο άλλη φορά με το μισό κουνουπίδι που μου είχε περισέψει απο την πρωτοχρονιά που έκανα βραστό. Υλικά: 1/2[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΣήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]
Πηγή: pandespani.comΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr