Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Post Views: 65 Το τέλος της Αποκριάς πλησιάζει.Τέλος οι μασκαράδες και το ξεφάντωμα. Την Δευτέρα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και ξεκινά η Σαρακοστή. Την Καθαρά[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΟι αγκινάρες είναι ακόμη στο φόρτε τους. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας, πριν τελειώσει ο ανοιξιάτικος καιρός τους, να σας ανταμείψω με μια εμβόλιμη[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι σαρμάδες αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένο πιάτο στη Βόρεια Ελλάδα, τα δε Χριστούγεννα τους βρίσκουμε σε κάθε σπίτι. Σήμερα μαγειρεύω λαχανοσαρμάδες με[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕφέτος η κόρη μου τα γενέθλιά της τα γιόρτασε μαζί μας στην Ελλάδα. Ανέλαβε την κουζίνα και πήρε από όλους συγχαρητήρια για τις συνταγές της. Τα μπιφτέκια που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.grΑυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά για 5 άτομα 1 κιλό καλαμαράκια Για τη γέμιση 2 ντομάτες ψίχα 2 λεμονιών 200 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ.ψίχα ψωμιού 150 γρ. γραβιέρα Για τη βάση στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ Ιθάκη είναι από παλιά γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, πράγμα υπέροχο αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στο καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.eu