Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΖουμερές ντομάτες και σφριγηλές μελιτζάνες του καλοκαιριού. Γευστικός, πλούσιος τόνος σε ελαιόλαδο. Γρήγορο, γλυκόξινο τουρσί κρεμμυδιών. Μαϊντανός, φρέσκος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤι έκπληξη σας έχω σήμερα. Σαν κι αυτήν που μου έκανε η μαμά μου. Ένα ωραιότατο μαγιάτικο, γύρω στο κιλό, σπαρταριστό. Μου το είχε καθαρίσει κιόλας. Τι άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]
Πηγή: caruso.grΟ ουρανός είναι όσο πιο γαλανός μπορεί κανείς να φανταστεί. Το ίδιο και η θάλασσα . Ο ήλιος λάμπει υπέρλαμπρος πάνω στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜια δουλειά πιο εύκολη απ' ότι νομίζουμε! Αυτή η ανάρτηση γράφεται κυρίως για τις ανάγκες …του blog . Θέλω να γράψω κάπου αναλυτικά το καθάρισμα της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ ουρανός είναι όσο πιο γαλανός μπορεί κανείς να φανταστεί. Το ίδιο και η θάλασσα . Ο ήλιος λάμπει υπέρλαμπρος πάνω στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή και νόστιμη, νηστίσιμη συνταγή της κουζίνας του Mοριά, για ντολμαδάκια με μαπόφυλλα, ρύζι και διάφορα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜε την παλιά παραδοσιακή κρητική συνταγή… Κυάμων απέχου… Η φράση ανήκει στον Πυθαγόρα και ερμηνεύτηκε πολλαπλά! Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο φιλόσοφος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά : δύο ψάρια 600 έως 800 γρ. το καθένα, διαλέγω κατά προτίμηση συναγρίδες ή φαγκρί ή τσιπούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα 750γρ. μπάμιες φρέσκες ή κατ/νες ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά ½ φλιτζ. έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο πράσο, καθαρισμένο, πλυμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μαραθόριζα (φινόκιο), καθαρισμένη και κομμένη σε[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠοιος είπε πως τα φασολάκια ή ο αρακάς γίνονται μόνο το κλασικό λαδερό στην κατσαρόλα; Δες αυτή τη συνταγή για σαλάτα και θα καταλάβεις πόσες επιλογές μπορείς[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html500 γρ. γίγαντες 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 καρότα 1 πατάτα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 σελινόριζα 1/2 ματσάκι σέλινο λίγο άνηθο 250 γρ. υγράλατο μπακαλιάρο[...]
Πηγή: argiro.gr