Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΈνα πιάτο με το αγαπημένο λαχανικό της εποχής που ταιριάζει σε όποια δίαιτα ή δαιτροφή ακολουθούμε. Χορταστικό, νόστιμο παρόλο που και οι θερμίδες του είναι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο Μπακού, η πρωτεύσουσα του Αζερμπαϊτζάν, ήταν για κάποιο περίεργο λόγο, ο προορισμός μου λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Και δεν ήταν γιατί είχα χάσει κάποιο[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά μπούτι χοιρινό: 1 ή 2 αρνίσια, ξεκοκαλισμένα και ανοιγμένα Για τη γέμιση αγκινάρες: 8 καρδιές, κομμένες σε λεπτές φετούλες ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.comΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Αρακάς 1 κιλό Αρνί 500 γρ σε μικρές μερίδες Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ξερά 2 μικρά ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκια φρέσκα 2 -3 ψιλοκομμένα Άνηθος 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ABANT KEBAB Η ειδυλιακή λίμνη Abant ( Abant Gölü) σχηματίστηκε απο μια καθίζηση του εδάφους και σήμερα, μαζί με την γύρω περιοχή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 180 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΣε τούτη τη συνταγή από την Τήνο, η ξινουλή σάλτσα συμπληρώνει τη γλύκα της αγκινάρας. Το πιάτο παραδοσιακά μαγειρεύεται μαζί με φρέσκα κουκιά. Σερβίρεται σαν[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 10 αγκινάρες (κατεψυγμένες) 500 ml ζωμό κότας ή βοδινού 200 γρ.[...]
Πηγή: toarkoudi.gr