Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜοσχαράκι σιγοψημένο με μεράκι για όλη την οικογένεια! Συνταγή : Μανώλης Ασλανόγλου. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΣαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕίναι η εποχή της αγκινάρας, και στο νησί μου τις τιμάμε δεόντως. Δεν υπάρχει τρόπος με τον οποίον να μην τις μαγειρεύουμε, τις τρώμε με τα πάντα, και σκέτες,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΕκλεκτά υλικά για ένα καθαρά ανοιξιάτικο πιάτο! Επιστροφή με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό που απολαύσαμε πριν λίγες μέρες. Για τους ασκολύμπρους σας έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΕδώ και πολύ καιρό μου ζητάτε ένα ενδεικτικό μενού για τη δίαιτα Ντουκάν. Αυτό που εξηγώ πάντα, είναι ότι το ενδεικτικό μενού είναι εντελώς άχρηστο, πρώτον[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr