Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
PACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTα φύτρα της ενέργειας ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Tα φύτρα είναι βλαστοί που βγαίνουν από διάφορους καρπούς και εμπλουτίζουν τη διατροφή σας με πολλά θρεπτικά[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά μπάμιες: 1 κιλό ξινόχοντρο (σιτάρι χοντροσπασμένο): 3/4 φλιτζανιού ντομάτα στον τρίφτη: 500 γρ. ελαιόλαδο: 2 φλιτζάνια κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTarhana Çorbası (Τραχανόσουπα) Εφτασε η εποχή να απολαύσουμε τον τραχανά που κλείνει μέσα του Αυγουστιάτικο ήλιο! Η τραχανόσουπα αναφέρεται σαν η πρώτη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο συγκεκριμένο φαγητό ανήκει στα top 10 των αγαπημένων μου. Οι μελιτζάνες κάνουν δειλά – δειλά την εμφάνισή τους και ο τρόπος μαγειρέματός τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μπάμιες: 1 κιλό ξινόχοντρο (σιτάρι χοντροσπασμένο): 3/4 φλιτζανιού ντομάτα στον τρίφτη: 500 γρ. ελαιόλαδο: 2 φλιτζάνια κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΓεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔεν ξέρω αν σε άλλα μέρη της Ελλάδας χρησιμοποιούν τόσο πολύ το στάρι στη μαγειρική. Στην κουζίνα της Κρήτης η χρήση του σπασμένου σταριού, του χόντρου όπως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜπακλαβάς, χαλβάς, μπουρέκι, ντολμάς, μπουγάτσα, πιλάφι, τζατζίκι, τι άλλο να πρωτοθυμηθώ από δικά μας καθημερινά φαγητά και γλυκά που έχουν τούρκικες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπλό και οικονομικό πιάτο της εποχής. Ο συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών με ρύζι δίνει πάντα νόστιμα, υγιεινά και χορταστικά πιάτα. Στην κρητική κουζίνα είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 1 κιλό λάχανο 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κιλό ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ποτήρι χόντρο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε και κόβουμε το[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr