Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Ντομάτες Γεμιστές με ρύζι Υλικά 12 ντομάτες 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φλιτζάνια ζεστό νερό 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη[...]
Πηγή: greekouzina.grΑ γαπητοί μου φίλοι στις 21 - 22 -23/3 θα βρίσκομαι κοντά σας να μαγειρέψουμε και να δοκιμάσουμε μαζί την κουζίνα του www.gourmetfoodlovers.blogspot.com σε 3[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Tασούλα Κουφοπούλου Μερίδες : Για 3-4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαι να που φτάσαμε στο τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς.... Την Τετάρτη οι τάξεις θα αδειάσουν, οι αυλές θα ερημώσουν και η ξεκούραση θα ξεκινήσει. Ακόμη όμως[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grMidye Dolması (Μύδια γεμιστά) Πολλές είναι οι εικόνες απο υπαίθριο φαγητό στην Istanbul. Δυο όμως είναι πιο συχνές, νόστιμες και γραφικές: Τα σιμίτια και τα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧρειάζεσθε αρκετά μικρά ντοματίνια για να γεμίσετε μία πιατέλλα. Τα πλένετε και προσεκτικά κόβετε το πάνω μέρος τόσο όσο να μένει σαν καπελάκι. Προσεκτικά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓιατί τα σέσκουλα τα χρειάστηκα για άλλη συνταγή. Πάντα με γοήτευαν οι ξένες κουζίνες. Μπορεί να μην είναι τίποτε σπουδαία υλικά ή μυστήριες τεχνικές, αλλά και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΦυσικά και άλλαξα γνώμη. Είχα προβλέψει μια ωραία σούπα με τα μανιτάρια μου, σαν κι αυτή , που την αγάπησα παράφορα όταν την πρωτοέφτιαξα. Αλλά υπάρχουν και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 10 μετρίες πιπεριές για γέμισμα 360 γρ. περίπου ρύζι γλασέ (2 κουταλιές σούπας ρύζι για κάθε μετρίου μεγέθους πιπεριά) 3-4 ντομάτες σε φέτες για να[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά (για 4 άτομα) 4 φρέσκες τορτίγιες καλαμποκιού (εναλλακτικά, νάτσος) 360 γρ. κόκκινο μαρούλι (λέγεται και «φύλλα βαλανιδιάς») 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια συσκευασία μανιτάρια Portobello , τροφαντά, τροφαντά, στο ράφι του σούπερ μάρκετ ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Αν με διαβάζετε συχνά θα έχετε αισθανθεί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com