Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ Τωρα πως μου ηρθε να φιαξω μουσακα μες το καταχειμωνο? Η αληθεια ειναι οτι βρηκα πολυ καλες, αν και πανακριβες, μελιτζανες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ!!! Συστατικά μελιτζανες τσακωνικες - 7 κρεμμυδια - 8-9 ξερα κομμενα σε μετριες φετες σκορδο - 4 σκελιδες ψιλοκομμενες μαιντανο -[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΥλικά για 2 άτομα 250 γρ. ταλιατέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 4 αγκινάρες 200 γρ. πεκορίνο 100 ml ζωμός λαχανικών 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα σας! Έφτασε και πάλι Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο είναι κοντά! Στον απολογισμό της εβδομάδας κατέληξα ότι η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιδέα είναι γνωστή, σχεδόν κοινή και απλή -πιο απλή δεν γίνεται. Τόσο που ασυναίσθητα -ή περίπου συνειδητά- τη σνομπάρεις, όσο οι δημιουργικές αναζητήσεις[...]
Πηγή: pandespani.comΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιάτο αυτό είναι πολύ απλό αλλά πεντανόστιμο.Το βρήκα απο ένα απόκομα απο περιοδικό το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι και έκανα μερικές αλλαγές .Είναι νηστίσιμη[...]
Πηγή: greekmasa.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | ανθότυρο Διαφημίσεις 1 γαλλική μπαγκέτα (περίπου 220 γρ) κομμένη σε φέτες 0,5 εκ. 2 κ.σ[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr