Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 190 συνταγές
Η μια γιαγιά μου το έλεγε σοφεγάδα, η άλλη τουρλού.Στα δυτικά του νησιού το λένε συμπεθεριό γιατί συγγενεύουν (εξ αγχιστείας) τα λαχανικά. Σαν ανέκδοτο ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr...μια νηστίσιμη απόλαυση!!! Καλημέρα σας! θα μου πείτε τί καλημέρα που είναι περασμένα μεσάνυχτα... εεεε καλημέρα για την αυριανή μέρα. Τελικά, μιας κι όλη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!! Νάμαι κι εγώ! Επιτέλους και πάλι εδώ, μετά από μια επεισοδιακή πρωτομηνιά! Αφήστε, πού να σας λέω τί έπαθα... τροφική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Να αρχίσει όμορφα με ζεστά, αφράτα και ροδοψημένα ψωμάκια, με μια υπέροχη, τραγανή κρούστα λαδιού και γεμισμένα με πικάντικη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Σήμερα ξεκινάει η νηστεία των Χριστουγέννων και εύχομαι καλή δύναμη σε όσους την ακολουθήσουν. Σκέφτηκα γι' αυτό, να βάλω μια πολύ αγαπημένη μου[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια 1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας 1 ματσάκι άνηθο 1 μικρό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Ζύμη 1 φλυτζάνι κορν φλαουρ κοσκινισμένο με 1 φλυτζάνι αλεύρι και 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 3/4 φλυτάνι βούτυρο κρύο από το ψυγείο, τριμμένο χοντρά 3[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΑυτή την συνταγή την εμπνεύστηκα διότι δεν μου αρέσει καθόλου να πετάω φαγητό που έχει μείνει (και δεν θέλει κανένας να το φάει) Υλικά Για την ζύμη 500 ml[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλοκαίρι χωρίς μελιτζάνες γίνεται; Δεν γίνεται! Με καταγωγή από την Ασία, οι μελιτζάνες πρωτοκαλλιεργήθηκαν στην Κίνα και στην Ινδία ενώ στην Ευρώπη έφτασαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌπως σας έχω πει κι άλλη φορά κάποια Σαββατοκύριακα εκδράμουμε σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Κορινθίας. Εκεί στις περιπλανήσεις μου στους αγρούς έχω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο λαδερό φαγητό που γίνεται ακόμα νοστιμότερο, αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκα λαχανικά, τώρα που είναι η εποχή τους. Είναι υγιεινό και χορταστικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr- 1 φλυτζάνι μακαρόνια σαλιγαράκια τύπου Mίσκο - 1/3 φλυτζάνι αρακάς κατεψιγμένος - 1 μικρο κρεμμύδι (ξερό) ψιλοκομμένο - ένα μικρό κομμάτι κόκκινη πιπεριά -[...]
Πηγή: cooktherapy.gr