Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Μέχρι που πήγα 36 ετών, τις αγκινάρες ούτε που τις πλησίαζα. Όχι γιατί δε μου άρεσαν, αλλά γιατί είχαν πάντα την ατυχία να συνοδεύονται από κουκιά. Τα οποία[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΦασολάκια στύπα. Τα ποντιακά τουρσιά Το Pontos-News.Gr σας προτείνει φασολάκια στύπα, ποντιακά τουρσιά. Η λέξη στύπα προέρχεται από την αρχαία λέξη στυφά, που[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑ : ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ Μόλις περάσει το Πάσχα και ενώ το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, γίνεται και ο ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grFor the recipe in English click here Καλημερούδια σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Για σήμερα σας έχω ένα μεζεδάκι που συνδυάζει δυο αγάπες μου: την μελιτζάνα και το[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr