Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
Τώρα τι θες να σου πω?? ότι πλησιάζει η Μεγάλη Βδομάδα και όλοι ψάχνουμε για νηστίσιμες πλην λαχταριστές και μπάνικες συνταγές?? ότι το καλοκαιράκι έχει[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓίγαντες γιαχνί φτιάχνουν πρακτικά σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Η συνταγή είναι λίγο πολύ η ίδια. Έτσι, λοιπόν, κι εμείς αποφασίσαμε να την αλλάξουμε! Οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνήθως οι συνταγές που παρουσιάζουμε δεν απαιτούν πολύ χρόνο ενασχόλησης με την κουζίνα. Η σημερινή όμως αποτελεί εξαίρεση. Δε σημαίνει ότι απαραίτητα θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίναι κάποιες μέρες που δεν θέλω να κάνω τίποτα τότε χώνομαι σε ένα καναπέ μαζεύω δίπλα μου πολλά βιβλία και περιοδικά μαγειρικής και χάνομαι στις σελίδες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑκόμη μια συνταγή, που αποδεικνύει ότι χρειάζεται μόνο λίγη φαντασία για να διαφοροποιήσετε το πιάτο σας, με μια πολυχρησιμοποιημένη πρώτη ύλη, όπως είναι τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜπρρρρρ! Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη! Σήμερα το πρωί, όταν πήγα την Ιωάννα μας στο σχολείο πάγωσα κυριολεκτικά... φυσούσε ένας αέρας, τρελλός και κρύος!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τέσσερα χρόνια τώρα συζητάμε με τη Λίνα για το σταμναγκάθι αλλά εγώ δεν το είχα δοκιμάσει. Μια η τιμή του μου φαινόταν υπερβολική σε σχέση με την ποιότητα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι γίγαντες ίναι το "βασιλικότερο" φαγητό των οσπρίων. Δεν χρειάζεται τέχνη για να έχετε ένα πιάτο γίγαντες αλλιώτικους από τους άλλους. Αρκεί να εφαρμόσετε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά για περίπου 4-5 μερίδες: 250 γρ. μαυρομάτικα φασόλια (ξερά) 1 μεγάλη τομάτα ή 2 μικρότερες κομμένη σε κύβους ή τοματούδια 1 πιπεριά κέρατο ή 1 πιπεριά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr8/3/15 Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα. Ένα πιάτο που θα μας δώσει ενέργεια και θα μας ζεστάνει εσωτερικά, στη ουσία με 3 υλικά και χωρίς περισσεύματα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΒΑΖΕΤΕ στο νερό, από το προηγούμενο βράδυ, 500 γρ αποφλοιωμένα ρεβύθια και το πρωί τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε. ΣΩΤΑΡΕΤΕ με 3 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr