Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Όπως έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση φεύγοντας από το Delipotia είχα μαζί μου ένα σακουλάκι κόκκινες φακές και την επομένη είχα και τη συνταγή της Γαλλικής[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις φακές 20 γρ. Ελαιόλαδο 70 γρ. Κρεμμύδι, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Καρότο, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜε αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr4/4/14 Ρεβιθόσουπα βελουτέ κρύα ή ζεστή ! Από τη μια ο καιρός που έχει ανοίξει αρκετά και δεν επιθυμούν όλοι κάποιο ζεστό γεύμα ή ρόφημα (εκτός ίσως από εμένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comYΛΙΚΑ 1 φλ. ρύζι αρμπόριο (Arborio), 2 κουταλιές βούτυρο αλατισμένο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 4-5 κρεμμυδάκια (ή ½ ξηρό κρεμμύδι), ψιλοκομμένα, 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com