Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Κάθε φορά που σκέφτομαι να φτιάξω κάτι στην κουζίνα, θέλω να δω πως θα βγει. Έτσι ήθελα να δοκιμάσω αλλιώς τα φασόλια, αφού με έχετε μάθει πλέον δεν θέλω[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κονσέρβα Ρεβίθια (μισό κιλό) 5 κ.σ γιαούρτι 5 κ.σ ταχίνι 1 κ.σ αλάτι 1 κ.γ πιπέρι 2 σκελίδες σκόρδο Λίγο πάπρικα αλμυρή 2 αραβικές πίτες η κρουτόν Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. γίγαντες 1000 γρ. χόρτα διάφορα (σπανάκι, λάπατα, σέσκουλα) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 5 κρεμμυδάκια φρέσκα (και το πράσινο μέρος) 1 πράσο 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 100 γρ. ξερό κιμά σόγιας 1 κονσέρβα ή περίπου 250 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια 1 μικρή κονσέρβα αραβόσιτο (καθαρό βάρος: 250 γρ. καλαμπόκι) 1 μεγάλη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. βούτυρο παγωμένο χωρισμένο στα 190 και 60 γρ. 90 γρ. στραγγιστό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία παραδοσιακή συνταγή στο τραπέζι σας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr250 γρ. φακές, ψιλές, ξεπλυμένες στο σουρωτήρι 1 δαφνόφυλλο 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 250 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com