Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Το φρικασέ είναι ένα φαγητό που το έχουμε ταυτίσει με το αρνί, το χοιρινό και πιο σπάνια με τα μανιτάρια (που για να πούμε την αμαρτία μας, δεν το έχουμε ακόμα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα νηστίσιμα «σουβλάκια» της γιαγιάς Δημητρίας! Για τη φίλη μου την Νίνα σας έχω ξαναμιλήσει. Πιστεύω ότι όσοι είχατε διαβάσει εκείνη την ανάρτηση θα θυμάστε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌπως σας έχω ξαναπεί, κάποιοι σε αυτό το σπίτι πιστεύουν φανατικά, σε ό,τι αφορά στο θέμα του φαγητού, στην γνωστή ιερή τριάδα του junk => pizza, burger,[...]
Πηγή: cookika.com12/5/15 Ρεβιθοσαλάτα με αυγά και dressing πορτοκαλιού για να ξεκινήσει και αυτή η εβδομάδα φίλοι μου, με το μικρό μας αφιέρωμα στο πως φάγαμε τα αυγά του[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εδώ που τα λέμε τα μανιτάρια ταιριάζουν με όλα τα φαγητά. Γιατί όχι και με τους γίγαντες; Υλικά: 500 γρ. γίγαντες 250 γρ. μανιτάρια[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈνας φανταστικός συνδυασμός για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λίτρο ζωμό από άγρια μανιτάρια 80 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμόριο ή καρναρόλι) 400 ml. λευκό κρασί 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑπό αλλού ξεκίνησα αλλού έφτασα, καλά λέει κι η κόρη μου, τελικά τι θα φάμε σήμερα;; Με τη Λίνα είχαμε πιάσει μακριά συζήτηση, κάποια στιγμή φτάσαμε στο τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα μια σούπα που είδα πρόσφατα στην εκπομπή του Σκαϊ Γεύσεις στη Φύση (επανάληψη παλαιότερου επεισοδίου). Ήταν μια “Κρέμα με[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα μια σούπα που είδα πρόσφατα στην εκπομπή του Σκαϊ Γεύσεις στη Φύση (επανάληψη παλαιότερου επεισοδίου). Ήταν μια “Κρέμα με[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr(Ή μήπως ρεβυθοκεφτέδες) Οι ψευτοκεφτέδες είναι ένα συνηθισμένο ορεκτικό σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά. Με κορυφαίους κατά τη γνώμη μου τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις φακές 20 γρ. Ελαιόλαδο 70 γρ. Κρεμμύδι, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Καρότο, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτή εδώ η συνταγή ανακαλύφθηκε σε ένθετο για τα όσπρια και δοκιμάστηκε την άλλη μέρα γιατί πολύ μου άρεσε που τα συνδύαζε όλα μαζί και κουκουλωνόταν λίγο και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: 250 γρ. κουκιά 1 κούπα ρύζι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 βλαστάρι πράσο ψιλοκομμένο μερικά ψιλοκομμένα μανιτάρια έναν[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el