Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 127 συνταγές
Με την παλιά παραδοσιακή κρητική συνταγή… Κυάμων απέχου… Η φράση ανήκει στον Πυθαγόρα και ερμηνεύτηκε πολλαπλά! Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο φιλόσοφος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grFrijoles Neros Estilo Veracruz Υλικά (για 8 άτομα) 3/4 κιλού μαύρα φασόλια, μουσκεμένα 2 κρεμμύδια ολόκληρα 10 σκελίδες σκόρδο 3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη, θρεπτική και μυρωδάτη σαλάτα που αποτελεί και ένα πλήρες γεύμα. Εμείς τη λατρεύουμε και την τρώμε αρκετά συχνά, με λεμόνι όχι με ξύδι. Κάθε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜε αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά λάχανο | ντομάτα Διαφημίσεις Για τη σαλάτα: 1 1/4 φλιτζανιού άψητα κεχρί ή κινόα, πλυμένα και[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: 1/2 κιλό φασόλια γίγαντες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 πράσο σε ροδέλες 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερι 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΉταν φαγητό του τέλους του καλοκαιριού, όταν οι χάντρες ξεσπυρίζονταν από τα μεστά μπαρμπούνια φασόλια. Mου το έμαθε η πεθερά μου, Αναστασία Μωραΐτη, και το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr