Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Καλησπέρα σας!! Για σήμερα μια, λίγο πιο γεμάτη εκδοχή της ρεβιθάδας αλλά εξίσου αρωματική και λαχταριστή! Η επίγευσή της;;;; Ο συνδυασμός εσπεριδοειδών και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα σας προτείνει: Τη δική της συνταγή για Γίγαντες ψητούς στο φούρνο. Όπως σας έχω αναφέρει στο άρθρο μου στην εισαγωγή, η μαγειρική θέλει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣας έλεγα για τις χρυσές εφεδρείες της κουζίνας , δηλαδή για τα διάφορα μισοέτοιμα στοιχεία (όπως το κονφί κοτόπουλο) που, με ένα γρήγορο πέρασμα από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 φλιτζ. ξηρά ρεβύθια* 4 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου (είτε λαχανικών) 2 φλιτζ. + 1 φλιτζ. νερό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά σκόρδο[...]
Πηγή: yumyum.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΆλλη μια εφεύρεση. Ήθελα απεγνωσμένα να φάω κάτι με αυτόν το συνδυασμό μπαχαρικών [κύμινο, φρέσκο κόλιανδρο, μοσχοκάρυδο] και έφτιαξα αυτή τη σούπα. Τελικά την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣήμερα είμαι ενθουσιασμένη με το φαγητό μου. Κλασσικό πιάτο, ποιος Έλληνας δεν έχει φάει γίγαντες πλακί αλλά με δυο μικρές προσθήκες στην βασική συνταγή. Το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜε αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά. Αλατίζουμε,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΣυμβαίνει συχνά-πυκνά οι διαφορετικοί λαοί να έχουν κοινές ή ανάλογες εμπνεύσεις στις τοπικές κουζίνες ακόμη και όταν η μαγειρική ξεπερνάει τις βασικές[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι πάνω που είπα: άρχισε να κρυώνει ο καιρός άντε να φτιάξω και κανένα όσπριο σουπίτσα... μας τα χάλασε πάλι ... και άρχισε να κάνει ζέστη (ειδικά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr