Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Στο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Το σημερινό φαγητό έχει χώρα καταγωγής, απ' όσο γνωρίζω, την αγαπημένη μας Κύπρο. Είναι νηστίσιμο αλλά δεν του λείπει η νοστιμιά κι από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Το σημερινό φαγητό έχει χώρα καταγωγής, απ' όσο γνωρίζω, την αγαπημένη μας Κύπρο. Είναι νηστίσιμο αλλά δεν του λείπει η νοστιμιά κι από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grYΛΙΚΑ 1 φλ. ρύζι αρμπόριο (Arborio), 2 κουταλιές βούτυρο αλατισμένο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 4-5 κρεμμυδάκια (ή ½ ξηρό κρεμμύδι), ψιλοκομμένα, 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com