Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 131 συνταγές
Γίγαντες! Το όνομα και μόνο δεν θα μπορούσε να μη χαρακτηρίζει την τεράστια νοστιμιά τους. Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό που με μικρές δικές μας παρεμβάσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ξερά κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα σκόρδο 2 σκελίδες, ψιλοκομμένες κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης 1 καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες σέλινο 2 κλωνάρια, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΣας έλεγα για τις χρυσές εφεδρείες της κουζίνας , δηλαδή για τα διάφορα μισοέτοιμα στοιχεία (όπως το κονφί κοτόπουλο) που, με ένα γρήγορο πέρασμα από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σαλάτα με ρεβίθια, ραπανάκια και αβοκάντο, αποτελεί ένα μεγάλο τρίπτυχο που συνδυάζει την εξωτική αυθεντικότητα των γεύσεων του κήπου. Μια τέλεια συνταγή[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΝόστιμο και εύκολο το φαγητό μας σήμερα, με αρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινή Ελλάδα! χρειαζόμαστε 400 γρ ζυμαρικά (πένες, φιογκάκια, στριφτό) 400 γρ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ρεβίθια: 500 γρ. μουλιασμένα στο νερό από την προηγούμενη μέρα καρότο: 140 γρ. κομμένο σε 4 χοντρά κομμάτια θυμάρι: 3-4 κλωνάρια φρέσκο νερό: 2 λίτρα 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΠριν από λίγες μέρες έφτιαξα μια σούπα που είδα πρόσφατα στην εκπομπή του Σκαϊ Γεύσεις στη Φύση (επανάληψη παλαιότερου επεισοδίου). Ήταν μια “Κρέμα με[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΉταν φαγητό του τέλους του καλοκαιριού, όταν οι χάντρες ξεσπυρίζονταν από τα μεστά μπαρμπούνια φασόλια. Mου το έμαθε η πεθερά μου, Αναστασία Μωραΐτη, και το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ρεβίθια: 500 γρ. μουλιασμένα στο νερό από την προηγούμενη μέρα καρότο: 140 γρ. κομμένο σε 4 χοντρά κομμάτια θυμάρι: 3-4 κλωνάρια φρέσκο νερό: 2 λίτρα 1[...]
Πηγή: icookgreek.com