Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Τα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα τρώμε σούπα..σαλάτα...σαν ξηρούς καρπούς και ο κατάλογος δεν έχει σταματημό, όχι μόνο γιατί είναι από τα θρεπτικότερα όσπρια, αλλά και γιατί είναι[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής βρίσκεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την "τσίμπησα" κάποτε από ένα μικροσκοπικό βιβλιαράκι συνταγών της Καραϊβικής αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πια τίτλο ή εκδόσεις. Τα κόκκινα[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚουνουπίδι/ Κυριακάτικο Τραπέζι/ Λευκά Φασόλια/ Νηστίσιμα/ Παρμεζάνα/ Πράσο/ Σούπες Μια διαφορετική φασολάδα έχω να σας προτείνω σήμερα. Λεμονάτη, βελουτέ και[...]
Πηγή: misshealthyliving.grTα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Καταναλώνονται βραστά ή μαγειρευτά ως όσπρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά. Αλατίζουμε,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές[photo: Εύη Σκούρα] Έχω καιρό να σας προτείνω μια θρεπτική και νόστιμη σαλάτα. Από αυτές τις σαλάτες που τις τρως άνετα για κυρίως πιάτο, γιατί δεν έχει[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτό που με ώθησε να τις αγοράσω ήταν το χρώμα τους!!! Όμως η γεύση τους με αποζημίωσε!! Η νοστιμιά τους σίγουρη με τόσα λαχανικά και μπαχαρικά!! Ελάτε μαζί[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, πηγή βιταμινών όπως φώσφορο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο. Περιέχουν σύνθετους[...]
Πηγή: ioannasblog.comΤα ρεβύθια είναι από τα αγαπημένα όσπρια της Ελληνικής κουζίνας. Είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο, καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαι τώρα λίγη χημεία τροφίμων! Τα ρεβύθια είναι ένα όσπριο με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης, ενώ αν συνδυαστούν με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr