Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 6 ) 1,5 κιλό ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο, κακαβιά) 240γρ. γαρίδες με κέλυφος 3 λτ νερό 4 κύβοι ψαριού 150γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: sidages.grΣε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά 3 αγγούρια κανονικά (χωρίς πολλά σπόρια) 1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή μέντας) 2 κεσεδάκια απλό γιαούρτι αγελάδος 1/2 φλ.τσ. γάλα 1-2 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν έχω καταλήξει ποιας τον ομφαλό προτιμώ: της Αφροδίτης ή της Λουκρητίας Βοργία. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιας το τόσο ιδιωτικό σημείο κρυφοκοίταζε από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια στήρα στην κατάψυξη που έπρεπε να μαγειρευτεί το συντομότερο δυνατό με έβγαλε από το πρόβλημα, τι τρώμε σήμερα. Εγινε βραστή μαζί με μπόλικα λαχανικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: • 850 γρ. βρασμένα φασόλια (κατά προτίμηση μικρά λευκά ή μαυρομάτικα) • 800 γρ. τομάτες κονσέρβα μαζί με τη σάλτσα τους ή φρέσκες,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Για το γκασπάτσο, τάχουμε ξαναπεί στο Bostanistas.gr , είναι η υπέροχη καλοκαιρινή ντοματόσουπα των Ανδαλουσιανών, κάτι σαν τη δική[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.grΦυσικά τα ρολάκια δεν μπορούσαμε να τα φάμε σκέτα γι αυτό και μας έκανα και μια σουπίτσα. Τίποτα το δύσκολο..με κάμποσα λαχανικά, λίγο κοτόπουλο και πολύ πολύ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr