Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Σημείωση: μπορεί η πεσκαντρίτσα ως είδος ψαριού να ανήκει σε υψηλή ποιοτική κατηγορία και να σε σερβίρεται σε πολύ χάϊ μαγαζιά, με το κεφάλι της όμως που είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤωρα θα μου πειτε...τραχανας???? Μεσα στη ζέστη? Ναι!...γιατι δεν πιστευω πως ο τραχανας μαγειρευεται μονο στο κρυο...σπιτι η μαμα μας τον εκανε και το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΛιτό το σημερινό φαγητό. Αλλά νόστιμο, και με αρώματα. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε μικρές φέτες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομένο μισό πράσο σε λεπτές φέτες 2[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜυστήριο...το γκασπάτσο έχει υλικά που αγαπώ και όμως στο αποτέλεσμα,πάντα,κάτι δε μου έβγαινε στη γεύση.Το άφησα στην άκρη λοιπόν,αν και, κατά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση....Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες...Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΔύο δυνατά υλικά έχει αυτή η σούπα, το καπνιστό μανιάτικο σύγκλινο που ανεβάζει την γεύση, και το μήλο, λόγω πηκτίνης, που προσδιορίζει την υφή της. Από την[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr