Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) : 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 μέτριες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι νερό 1/2 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί 1 φάκελος μίγμα σούπας[...]
Πηγή: yumyum.grΜπουγιαμπέσα Γαλλία Υλικά ¼ του φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1 κ.γ. θυμάρι 600 γρ. ντοματάκια φρέσκα, ξεφλουδισμένα[...]
Πηγή: greekouzina.gr[Shutterstock] Αυτή την πατατόσουπα την έφτιαξα για πρώτη φορά μια μέρα που μας είχε ρίξει στο κρεβάτι ένα γερό κρυολόγημα και ήταν πραγματικά ότι πιο comfort[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 καρότο 2 μεσαίου μεγέθους πατάτες 4 κολοκυθάκια 1 κρεμμύδι 3 φύλλα δάφνης μπόλικο σέλινο ψιλοκομμένο 1/2 πιπεριά πράσινη 1/2 πιπεριά κόκκινη ξύσμα από μισό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (6-8 μερίδες) : 2,25 kg μύδια καθαρισμένα 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο συν επί πλέον για το σερβίρισμα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 6 φιλέτα αντζούγας 3[...]
Πηγή: yumyum.gr1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400 γρ. φασόλια μέτρια, μουλιασμένα αποβραδίς 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 2 καρότα 2 κλ. σέλερι 1 κολοκυθάκι 1 πράσο 1 πατάτα 3 φέτες μπέικον 2 κ.σ ελαιόλαδο 100[...]
Πηγή: akispetretzikis.comLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 200 γρ. ζυμαρικά 300 γρ. μπρόκολο 2-3 αντσούγιες 1 φλ.τσ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 5 φλ.τσ. ζωμό λαχανικών 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1[...]
Πηγή: sidages.grΕίπα να μην γκρινιάξω για τον καιρό αλλά τί να κάνω που μας έχει αλλάξει τα φώτα; Που μας έχει μουρλάνει με τις ιδιοτροπίες του; Αυτό το χειμώνα δεν μπορείτε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίπα να μην γκρινιάξω για τον καιρό αλλά τί να κάνω που μας έχει αλλάξει τα φώτα; Που μας έχει μουρλάνει με τις ιδιοτροπίες του; Αυτό το χειμώνα δεν μπορείτε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ψαρικά Διαφημίσεις 400 γρ.φιλέτο από λευκό ψάρι Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.gr[Flickr / jeffreyw] Ο καιρός περνάει και πίσω δεν γυρνάει. Ο Οκτώβριος μπήκε για τα καλά και η όψιμη ντομάτα είναι στα χάι της. Με ονόματα άκρως θηλυκά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 2-3 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικά (κοφτό-κοράλλι-πέννες- αχιβάδες-βίδες κ.α.) 5-6 κ.σ. ταχίνι Αλάτι
Πηγή: greekmasa.grΣημερινό Παραδοσιακή ψαρόσουπα Λευκάδας από την Γκόλφω να γλύφεις κ το πιάτο !!!! Υλικά Καρότα σέλινο ελαιόλαδο κρεμμύδι σκόρδο μισό κύβο λαχανικών πατάτες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr