Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 148 συνταγές
Την σούπα αυτή την έφαγα στην Ιταλία. Είναι πολύ νόστιμη και ότι πρέπει για το κρύο..... Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο τορτελίνια (κατά προτίμηση με γέμιση τυριών)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας... Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr50 ml ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο μας αρέσει) 1 γεμάτη κουτ. σούπας πελτές ντομάτας (κατά προτίμηση διπλής[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κονσέρβες συμπυκνωμένο κονσομέ βοδινού των 300 γρ. 90 γρ. πολύ λεπτά ζυμαρικά, π.χ. φιντελίνι ή σπαγκετίνη φρέσκα φύλλα πλατύφυλλο μαϊντανό για γαρνίρισμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 λίτρο βρασμένου ζωμού 150 γρ. ρύζι 200 γρ. κιμάς βοδινού κρέατος 200 γρ. κιμάς από πλάτη χοιρινού 1 κρεμμύδι μαϊντανός 5 αυγά αλάτι λάδι Ξεφλουδίζετε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε τη βροχή καταλύτη της αντίληψης, να διαλύει σε μια-δυο μέρες υγρασίας κάθε αίσθηση πως κι ο Οκτώβριος αποστάτησε στο καλοκαίρι, η κουζίνα[...]
Πηγή: pandespani.com1 λίτρο βρασμένου ζωμού 150 γρ. ρύζι 200 γρ. κιμάς βοδινού κρέατος 200 γρ. κιμάς από πλάτη χοιρινού 1 κρεμμύδι μαϊντανός 5 αυγά αλάτι λάδι Ξεφλουδίζετε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 μερίδες) 4 μεγάλα κρεμμύδια 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 1 λίτρο βραστό ζωμό βοδινού ( ή βραστό νερό με 1 κύβο βοδινού) Αλάτι, πιπέρι Για[...]
Πηγή: greekmasa.grΚεφαλάκι και να γλύφετε τα δαχτυλά σας! Τι χρειαζόμαστε: 1 κεφαλάκι από αρνί ή κατσικάκι 3 κρεμμύδια ολόκληρα 3 καρότα 3 πατάτες 2-3 κολοκυθάκια σέλινο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 3 κ.σ. βούτυρο 4 φλ. λεπτοκομμένα κρεμμύδια ½ κ.γ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλεύρι 4 φλ. ζωμός βοδινού ή νερό με 2 κύβους αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grAΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – Μαushawa (σουπα με οσπρια, ρυζι & γιαουρτι) Από το βιβλίο "Afghan Food and Cookery" της HELEN SABER I. Υλικά (για 4-6 άτομα) 50γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ γιαγιά μου το έλεγε χοντρό με ντοματόσουπα και συνήθως το ᾿φτιαχνε με προβατίνα. Γίνεται και με αρνάκι ή κατσικάκι, αλλά το περισσότερο λίπος που έχουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια νόστιμη σουπίτσα με πολλές βιταμίνες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και όχι μόνο γιατί τρώγεται ευχάριστα και κρύα. Υλικά: 2 πατάτες 2 καρότα 2 μέτρια[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτο σπίτι μας, τον χειμώνα, τρώγαμε συχνά μπορτς. Αρχικά το έφτιαχνε η γιαγιά μου. Ούτε θυμάμαι πόσες ώρες της έπαιρνε να κόψει τα λαχανικά σε τόσο σχολαστικά[...]
Πηγή: bostanistas.gr