Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Ένα γεύμα με μεζέδες: Αρνίσια κεφτεδάκια γεμιστά με φυστίκια Αιγίνης | Σαλάτα με πορτοκάλι, χουρμάδες και dressing με σιρόπι χουρμά | Ντιπ ταχινιού με σκόρδο, λεμόνι και σποράκια ροδιού | Ντιπ γιαουρτιού με σκόρδο, harissa και πετιμέζι, αβοκάντο κρέμα , αβοκάντο μους, αβοκάντο τοστ - Pandespani.com
Ανακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.grΕνόψει επικαιρότητας και μουντιάλ (ας χάσαμε αρχή-αρχή… κάτι θα σκεφτεί ο ‘Οτο) κι επειδή κανείς δεν θέλει να θυσιάζει τις φάσεις και τα γκολ γιατί μαγειρεύει…[...]
Πηγή: pandespani.comΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr4 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ κέτσαπ 3 κ.σ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι ½ κ.γ ουίσκι αλάτι πιπέρι Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η[...]
Πηγή: cooklos.grDressing ταιριαστό για πράσινες σαλάτες. Τι χρειαζόμαστε: 500 ml ελαιόλαδο 500 ml ηλιέλαιο 300 γρ. μέλι 300 γρ. μουστάρδα 150 γρ. ξύδι Βαλσάμικο 200 γρ. ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 350gr ζάχαρη 180ml ξύδι 450gr ketchup 80gr μέλι μισή χούφτα σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλη τη ζάχαρη και την καίμε έως ότου[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΨάχνοντας μια ενδιαφέρουσα σως για να συνοδέψω ψητό αρνί και θέλοντας να ξεφύγω από το τζατζίκι ή κάποια σως μαγιονέζας-μουστάρδας επινόησα τη συνταγή αυτή που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδανική σάλτσα για κρέας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.γ. μέλι 3 1/2 κ.γ. μουστάρδα 3 κ.σ. λάδι 1 κ.γ. ξύδι αλάτι πιπέρι Απλώς ανακατεύουμε τα υλικά. Μετά από λίγη ώρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ τέλεια σάλτσα πιπεριάς, η λεγόμενη (αβγιάρ) τρώγεται σκέτη στο ψωμί, με ζυμαρικά, συνοδευτική σε μπιφτέκια, σε λουκάνικα, μπριζόλες και σε φαγητά σαν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]
Πηγή: bostanistas.gr