Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Ο ευγενής Vincenzo Tanara, αγρονόμος και γαστρονόμος εκ Μπολόνια, υπερέβαλε σε ενθουσιασμό χαρακτηρίζοντας τα κολοκύθια ‘σύμβολα της παραπλανημένης ελπίδας’[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 4-6 άτομα το χυμό από μισό λεμόνι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 1 κιλό σπανάκι 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια καρυδόψυχα Εκτέλεση Σε ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΕσhεις ντομάτες που εν έτοιμες να χαλάσουν τζαι θέλεις να τες κάμεις σάλτσα;;; Ερκουνται άξιππα ξένοι τζαι θέλεις να κάμεις ενα γρήγορο ορεκτικουδι;;; Θέλεις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕίναι κάποιες φορές που ο ουρανίσκος αποζητά μιαν άλλη γεύση... λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα, από τα γνωστά. Τότε είναι που ο νους πρέπει να τον ακολουθήσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά![...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌσες και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετές: σάλτσες και αλείμματα, φυλαγμένα στο βαζάκι, επί τούτου ή γιατί τα ξέχασες, και τη στιγμή που ετοιμάζεσαι για ένα[...]
Πηγή: bostanistas.gr20/3/14 Λένε ότι μετά από 7 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, αλλάζουν οι γεύσεις και από τότε που το άκουσα, πήρα σβάρνα ότι δεν έτρωγα όλα μου τα χρόνια. Τα[...]
Πηγή: zannetcooks.com27/3/14 Dip κολοκύθας με ταχίνι και γιαούρτι. Θρεπτικό, νόστιμο και εύκαιρο στο ψυγείο μας σαν σνακ για όλες τις ώρες. Αν δε, παραλείψουμε το γιαούρτι, έχουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈνα pesto με άρωμα Κρήτης! Όταν βιάζεσαι, δεν έχεις χρόνο ούτε διάθεση για πολλά μαγειρέματα , θέλεις κάτι ελαφρύ και νόστιμο, σχεδόν πάντα περνά από το μυαλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια μαϊντανό χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι φρέσκο κολίανδρο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι ρόκα χοντροκομμένη 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grαβοκάντο κρέμα Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ τέλεια σάλτσα πιπεριάς, η λεγόμενη (αβγιάρ) τρώγεται σκέτη στο ψωμί, με ζυμαρικά, συνοδευτική σε μπιφτέκια, σε λουκάνικα, μπριζόλες και σε φαγητά σαν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΠολύ αφράτα λαχταριστά και μυρωδάτα κεφτεδάκια, με ντιπ γιαουρτιού που θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Για 45 -[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr400 γραμμάρια σκληρή φέτα 1 κουταλιά της σούπας ούζο 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Λίγο πιπέρι Εκτέλεση Μια αλοιφή για το ψωμί μας με... ελληνικό άρωμα![...]
Πηγή: sidagi.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κολοκύθα Διαφημίσεις 1 κολοκύθα 2.5 κιλών Εκτέλεση Συνταγής Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.[...]
Πηγή: toarkoudi.gr