Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η τέλεια σάλτσα πιπεριάς, η λεγόμενη (αβγιάρ) τρώγεται σκέτη στο ψωμί, με ζυμαρικά, συνοδευτική σε μπιφτέκια, σε λουκάνικα, μπριζόλες και σε φαγητά σαν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΙδανική σάλτσα για κρέας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.γ. μέλι 3 1/2 κ.γ. μουστάρδα 3 κ.σ. λάδι 1 κ.γ. ξύδι αλάτι πιπέρι Απλώς ανακατεύουμε τα υλικά. Μετά από λίγη ώρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνόψει επικαιρότητας και μουντιάλ (ας χάσαμε αρχή-αρχή… κάτι θα σκεφτεί ο ‘Οτο) κι επειδή κανείς δεν θέλει να θυσιάζει τις φάσεις και τα γκολ γιατί μαγειρεύει…[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 350gr ζάχαρη 180ml ξύδι 450gr ketchup 80gr μέλι μισή χούφτα σουσάμι Εκτέλεση: Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλη τη ζάχαρη και την καίμε έως ότου[...]
Πηγή: greekcook.grDressing ταιριαστό για πράσινες σαλάτες. Τι χρειαζόμαστε: 500 ml ελαιόλαδο 500 ml ηλιέλαιο 300 γρ. μέλι 300 γρ. μουστάρδα 150 γρ. ξύδι Βαλσάμικο 200 γρ. ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr