Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Το πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]
Πηγή: e-syntages.gr1/2 φλιτ. βαλσάμικο 3 κουτ.σ. μαγιονεζα light 3 κουτ.σ. νερο 3 κουτ.σ. χυμο πορτοκαλι 1/4 κουτ.γ. βασιλικο 1/4 κουτ.γ. ριγανι 1/4 κουτ.γ. αλατι 1/4 κουτ.γ.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr30 gr τριμμένο τυρί Πεκορίνο 70 με 80 gr τριμμένο τυρί Παρμεζάνα 100 ml παρθένο ελαιόλαδο 15 gr κουκουνάρι 50 gr βασιλικός πλατύφυλλος (μόνο τα φύλλα χωρίς[...]
Πηγή: cooktherapy.grμισό φλυτζ. λάδι 1/4 κ. σ. φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό 1/4 φλυτζ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο μισό κ. γλ. αλάτι μισό φλυτζ. κουκουνάρι 1 κ. σ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος (μόνο φύλλα) ¼ φλιτζ. κουκουνάρι ψημένο 2 σκελίδες σκόρδο ⅔ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κούπα κρέμα γάλακτος 1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο 1/4 φλιτζανιού βούτυρο 1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό Εκτέλεση Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]
Πηγή: sidagi.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]
Γλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.grΣάλτσα για μακαρόνια και ρύζι Μυκονιάτικη με λουκάνικο χωριάτικο! Μούρλια. Τι χρειαζόμαστε: 3 λουκάνικα χωριάτικα 1 κρεμμυδάκι ξερό μικρό 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 2 σκελίδες σκόρδο 50 γραμ. τρίμματα μπαγιάτικου ψωμιού αλάτι 50 γραμ. περ. φύλλα βασιλικού 150 ml ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας κρέμα[...]
Πηγή: greekcook.grΜε μια μικρή καθυστέρηση... Καλή Χρονιά! Σας εύχομαι το 2016 να σας φέρει ό,τι λαχταράει η καρδιά σας κι ακόμα περισσότερα. Ας έχουμε μια χρονιά γεμάτη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr27/11/13 Τετάρτη η μέρα του κερατά λέει ο καλός μου γιατί κάποια στιγμή είχε ακούσει στη δουλειά ότι όταν οι γυναίκες απατούν τον άντρα τους και άρα δεν έχουν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 150 γραμμάρια τυρί κρέμα 4 αγκινάρες βρασμένες 200γραμμάρια σπανάκι φρέσκο 100 γραμμάρια βούτυρο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 ½ κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες ¼ φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού βασιλικός πλατύφυλλος 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη αποξηραμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.gr2 ματσάκια βασιλικό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα κουκουνάρι ή καρυδόψυχα 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/4 παρμεζάνα(τριμμένη) Καβουρδίζουμε ελαφρώς τα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr