Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 167 συνταγές
Μια από τις ωραιότερης αναμνήσεις μαγειρικής της παιδικής μου ηλικίας αποτελεί η σπιτική σάλτσα τομάτας της μαμάς μου. Κάθε εβδομάδα η μητέρα μου έφτιαχνε[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κολοκύθα Διαφημίσεις 1 κολοκύθα 2.5 κιλών Εκτέλεση Συνταγής Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι δεν είμαι από τα άτομα που θα αφορίσουν οτιδήποτε ετοιματζίδικο και αγοραστό. Δεν φτιάχνω τραχανά και χυλοπίτες, τα αγοράζω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤώρα που οι ντομάτες είναι στα καλύτερά τους, είναι η κατάλληλη εποχή για να ετοιμάσουμε σάλτσα σε βάζα που θα κρατήσει όλο το χειμώνα. Ασύγκριτα καλύτερη από[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣτο σπίτι μου μας αρέσει πολύ ο πουρές και πάντα τον φτιάχνουμε με τα χεράκια μας. Μιας και τον αναφέρω τόσο συχνά ως συνοδευτικό είπα να γράψω και τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟ πουρες πατατας όπως τον φτιάχνω. Ενώ η μαμά μου με μεγάλωσε με πουρέ από νιφάδες, όταν γεννήθηκε ο γιος μου, μου επέβαλλε τον πουρέ με βραστές πατάτες. Καθώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτόν τον πουρέ τον είχα τσεκάρει από καιρό.Πάντα κάτι άλλο έβγαινε στην μέση και το άφηνα στην άκρη.Κακώς το ομολογώ. Έχοντας πάρει άδεια από τον Γαργαντούα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠουρές που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους,θα συνοδεύσει το κρέας ή το κοτόπουλό σας!! Συνταγή από σάιτ: .bettycrocker Τι χρειαζόμαστε: Για τον πουρέ: 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμη, σπιτική κέτσαπ, φτιαγμένη από αγνά υλικά. Την φτιάχνω κάθε Αύγουστο σε περισσότερες δόσεις, λόγω του ότι διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για την πιο πλούσια και λαχταριστή κρέμα που βάζοντας αλάτι γίνεται μπεσαμέλ, ενώ με ζάχαρη και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού μεταμορφώνεται σε κρέμα για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛίγες μέρες μακριά από το μπλόγκιν και πάλι πίσω! Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη μαζί με το χορευτικό στο οποίο είμαι μέλος. Είχα να πάω στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grεμείς την κάναμε στο καζάνι, λόγο ποσότητας, εσείς μπορείτε κάλλιστα να την κάνετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα στην κουζίνα σας Υλικα ντοματες βαζα καπακια[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr