Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Για την μπεσαμέλ 85 γρ βούτυρο η μαργαρίνη ή (6 μέτριες κ.σ μαλακωμένο βούτυρο η μαργαρίνη) 85 γρ αλεύρι ή (6 μέτριες κ.σ αλεύρι) 900 ml γάλα ή 3μιση ποτήρια[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά Για τον πουρέ πατάτας - σελινόριζας 2½ κιλά πατάτες 1 μεγάλη σελινόριζα 4 κ.σ βούτυρο 1 ποτήρι γάλα χλιαρό 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1½ φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΜια πολύ εύκολη, γρήγορη, οικονομική και νόστιμη συνταγή για να συνοδεύσετε τα μακαρόνια σας ή το κοτόπουλό σας! Φτιάχνετε με λίγα υλικά που πάντα έχουμε στην[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΠάντα μου άρεσε να δοκιμάζω καινούρια υλικά στην κουζίνα μου. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες λευκές μελιτζάνες πριν μερικά χρόνια[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΑρκετές είναι οι φορές που ένα απλό βραστό ή ψητό (κρέας ή ψάρι) χρειάζεται ένα μόνο «τσικ» για να γίνει πιάτο ευπαρουσίαστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει …σάλτσα.[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή είναι η βασική συνταγή για να φτιάξουμε μια πολύ ωραία, κλασική, κι αφράτη κρέμα ή σάλτσα μπεσαμέλ. Σφιχτή ή πιο αραιή, είναι ιδανική για όλα τα φαγητά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια συνταγή που σίγουρα θα αρέσει και στα παιδιά... Τι χρειαζόμαστε: Για το πουρέ 4 μεγάλες πατάτες 1 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 4 κουταλίες βιτάμ 1 magie[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 ντομάτες 2 αυγά κρουτόν 1/2 φύλλο δάφνης κύμινο λίγος μαϊντανός ζωμός από ψάρι λάδι αλάτι Αφήνετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦρέσκα ζυμαρικά από τα χεράκια σου, συναντούν δροσερή σος πέστο! Ένα πιάτο για να χορτάσεις, να φροντίσεις τη σιλουέτα σου και να κάνεις οικονομία[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτό το Dip είναι τέλειο συνοδευτικό για τηγανιτά θαλλασινά. Το Tartar Dip μπορεί να φτιαχτεί σε λίγα λεπτά και πρέπει να μπεί στοι ψυγείο τουλάχιστον για μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για την πιο πλούσια και λαχταριστή κρέμα που βάζοντας αλάτι γίνεται μπεσαμέλ, ενώ με ζάχαρη και λίγο ξύσμα πορτοκαλιού μεταμορφώνεται σε κρέμα για[...]
Πηγή: cookpad.com/grαβοκάντο κρέμα Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 2 ειδών ντιπ: ½ κιλό φύλλο ΚΑΝΑΚΗ για πίτες 5-6 τσακώνικες μελιτζάνες κομμένες μπαστουνάκια (μέγεθος δακτύλου) 2-3 φέτες μπέικον 2[...]
Πηγή: greekcook.gr600 ml γάλα πλήρες 3 κρόκους αυγών 1 κσ κόρν φλάουρ 1 κσ βούτυρο 1/4 κγ μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι μαϊντανό Οδηγίες Βάζουμε λίγο κρύο γάλα σε ένα φλυτζάνι και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr