Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 κιλά κορόμηλα 200 γρ. σκόρδο 200 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. αλάτι 2-3 κ.σ. μπούκοβο 2 κ.σ. γεμάτες πελτές ντομάτας Οδηγίες 1 1/2-2 ώρες Πλένουμε και καθαρίζουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 kg αγκινάρες καλά καθαρισμένες 2 μέτριες πατάτες 1 μεγάλο καρότο 1/2 ματσάκι άνηθο φρέσκα κρεμμυδάκια κατά το δοκούν (και το πράσινο μέρος τους) 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι το μήλο της έριδος για τους Μεσογειακούς λαούς. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Χούμους κατάγεται από τη Μέση Ανατολή. Τι είναι το Χούμους? Είναι μια[...]
Πηγή: ioannasblog.comΤα μήλα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα. Εάν ίσχυε η λαϊκή ρήση "ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα", θα έπρεπε να είχα πολύ αραιές επαφές με τους[...]
Πηγή: cookika.com1 γλυκιά κολοκύθα μέτριου μεγέθους 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο 100γρ. τριμμένο κεφαλοτύρι 1-1½ ποτήρι γάλα 2 κ.σ. αλεύρι ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο μια πρέζα[...]
Πηγή: cooklos.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σας εύχομαι και ελπίζω να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για μένα! Τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνουν περίεργα πράγματα! Ανάμεσα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία σάλτσα για να την σερβίρουμε πάνω σε πράσινες σαλάτες αλλά και ως σάλτσα σε ψητό χοιρινό. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 2/3 φλιτζ. τσαγιού.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕνας σούπερ πουρές για ολη την οικογένεια Συνταγή : Ευη Βουτσινά Προετοιμασία : 30΄ Ψήσιμο : 50΄ - 60΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6 με 8[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην Παρασκευή το βράδυ έφτιαξα παγωτό. Λέω βέβαια Παρασκευή βράδυ αλλά ξεκίνησα να το φτιάχνω γύρω στις εντεκάμιση οπότε όταν τελείωσα ήταν πλέον Σάββατο. Δεν[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤη συνταγή αυτή την διάβασα σε ένα βιβλίο της Β. Αλεξιάδου και είναι για σάλτσα φράουλας. Τη χρησιμοποιώ για να γαρνίρω κρέμες, cheese cake ή ρυζόγαλο όπως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας μπλογκογείτονες, φίλοι, αναγνώστες, σχολιαστές και περαστικοί!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και κυρίως σε όσους γιορτάζουν! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! Να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την άλμη με τζίντζερ 1 κιλό Νερό 55 γρ. Αλάτι 40 γρ. Μέλι 20 γρ. Τζίντζερ, σε φέτες 10 γρ. Αστεροειδής γλυκάνισος 10 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες [...]
Πηγή: megatv.com/cookΔύο μέρες χωρίς ίντερνετ. Νεύρα μπούκλες...Δεν μπορώ να πω... Ο ΠΟΤΕ μας περιποιείται κανονικά. Και για να ακριβολογήσω, είχαμε ίντερνετ για 3 λεπτά (όχι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά συνταγής αβοκάντο: 2 ώριμα γιαούρτι στραγγιστό: 1 φλιτζάνι κρεμμύδι: 1 μικρό, ψιλοκομμένο χυμός λεμονιού: 5-6 κουταλιές της σούπας, αν θέλετε προσθέστε[...]
Πηγή: icookgreek.com