Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 101 συνταγές
Για 2-4 άτομα 80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]
Πηγή: sidagi.gr250γρ. αρακάς 2 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια άνηθος ⅓ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Βράζουμε τον[...]
Πηγή: cooklos.gr100γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 5 γεμάτες κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 ματσάκι μαϊντανός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο Βάζουμε σ'[...]
Πηγή: cooklos.gr30 gr τριμμένο τυρί Πεκορίνο 70 με 80 gr τριμμένο τυρί Παρμεζάνα 100 ml παρθένο ελαιόλαδο 15 gr κουκουνάρι 50 gr βασιλικός πλατύφυλλος (μόνο τα φύλλα χωρίς[...]
Πηγή: cooktherapy.grμισό φλυτζ. λάδι 1/4 κ. σ. φρέσκο ή αποξηραμένο βασιλικό 1/4 φλυτζ. μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο μισό κ. γλ. αλάτι μισό φλυτζ. κουκουνάρι 1 κ. σ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 φλιτζ. βασιλικός φρέσκος (μόνο φύλλα) ¼ φλιτζ. κουκουνάρι ψημένο 2 σκελίδες σκόρδο ⅔ φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα ½ κ.γ. αλάτι ¼ κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΕίσαι ξενιτεμένος;;; Επεθύμησες πουρέκκια της αναρής;;;Ακολουθεί συνταγή πουρεκιών που έμαθα που την γιαγιά μου με παραλλαγη για ξενιτεμένους που εν μπορούν να[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]
Υλικά: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 κουτάλια μέλι θυμαρίσιο 1 κουτάλι φρέσκο χυμό λεμονιού ξύσμα από ½ λεμόνι 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Όλα μαζί στο[...]
Πηγή: loukoulos.comΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.grΈνας πεντανόστιμος και πανέυκολος πούρες απο δικές σας φρέσκιες πατάτες και τυρι κρέμα filadelfia που θα σας κάνει να μην ξαναχρησιμοποίησεται τον έτοιμο πουρέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο τέλειο dressing για σαλάτες απο τον Siskoda :) Τι χρειαζόμαστε: 5 κ.σ. Βαλσάμικο 7 κ.γ. Μουσταρδα 2 κ.σ. Μελι 5-10 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Σκόρδο σε σκονη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Αβοκάντο είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά καλοκαιρινά φρούτα. Υψηλό σε θρεπτικά συστατικά και χαρακτηριστική γεύση που δίνει δροσιά σε υπέροχες[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr4 φλιτζ. φύλλα μαϊντανού 3 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο Βάζουμε σ' ένα μπλέντερ το μαϊντανό, το[...]
Πηγή: cooklos.gr