κεικ καροτου παρλιαρος | αραβικες πιτες γεμιση | παντζαροσαλάτα ακης | γαλοπουλα γεμιστη αργυρω | καπ κεικ νηστισιμα | καρυδοπιτα με φαρινα | πανετονε | πιτα με καλαμποκαλευρο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσες, ντρεσινγκ, dips χωρις πετιμεζι κακαο γιαουρτι

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γλυκιά σάλτσα τουρσί με πιπεριές

Συνοδευτική σάλτσα, κυρίως για ψητά. Τι χρειαζόμαστε: 6 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 6 πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 3 μεγάλα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ ♦♦ SOTTACETO[...]

ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΣΙ Ανάμεσα στις διάφορες σάλτσες που έφτιαξα φέτος το φθινόπωρο (και που δεν πρόλαβα να τις δημοσιεύσω όλες...) δοκίμασα και ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Γλυκό ντρέσινγκ άνηθου - ZannetCooks

23/8/14 Γλυκό ντρέσινγκ άνηθου για κάθε είδους ψητά λαχανικά, ωμές ή βραστές σαλάτες και ότι άλλο βάλει το μυαλό σας. Προσωπικά η γεύση του άνηθου μου θυμίσει[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Κρύα σάλτσα μουστάρδας - ZannetCooks

Συστατικά   1 ½ φλ.μουστάρδα 3αγγουράκια τουρσί πολύ ψιλ/να 1/2κ.γλ.μπούκοβο Αλατοπίπερο 1κ.γλ.καστανή ζάχαρη 1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο πολύ ψιλ/νη[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Πουρές γλυκοκολοκύθας και τρεις τρόποι[...]

Μια πρώτη ύλη για πολλές εφαρμογές! Τις περισσότερες φορές οι κίτρινες κολοκύθες είναι μεγαλύτερες από όσο χρειαζόμαστε! Έτσι ή πρέπει να τις αγοράσουμε[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πέστο γλιστρίδας

Οι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά![...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy