Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Για το ρολό 4 φιλέτα κοτόπουλο 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι μαύρο 400 γρ. φασολάκια 3 καρότα τεμαχισμένα σε μπαστουνάκια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 9 φέτες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓαλοπούλα, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί με κολοκυθάκια είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που απολαμβάνεις γεύσεις και αρώματα!!!!! Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια πολυαγαπημένη συνταγή, ιδανική για να αξιοποιηθούν υπολείμματα από κοτόπουλο! Τι χρειαζόμαστε: 500-600 γραμ. μαγειρεμένο κοτόπουλο, κρύο και ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες ένα ποτηράκι βότκα 4 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα γλυκιά αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 στήθη φιλέτο[...]
Πηγή: sidagi.gr17/12/13 Ο τίτλος τα λέει όλα μόνος του: Γιορτινή κοτόπιτα της μητερούλας από το Βόλο. Φίλης του cookmania από τις πρώτες μέρες δημιουργίας του και με αρκετές[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 2φλ.basmati βρασμένο 3κ.σ.soya sauce 3κ.σ.σησαμέλαιο 1κρεμμύδι ψιλ/νο 1/3φλ.φασολάκια πράσινα στρογγυλά βρασμένα και ψιλ/να 1/2φλ.γαλοπούλα[...]
Πηγή: zannetcooks.com100 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα 75 γρ. λουκάνικο 2 κ.σ. ελαφριά σόγια σως 1 κ.σ. κρασί από ρύζι ή ξηρό σέρι 2 κ.σ. σησαμέλαιο 250 γρ. νούντλς 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι το κρέας της γαλοπούλας δεν είναι τόσο διαδεδομένο στους Έλληνες. Αυτό έχω καταλάβει από διάφορες συζητήσεις με γνωστούς αλλά[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr