Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Δεν ξέρω αν είναι ζακυνθινή η συνταγή, εννοώ δεν ξέρω αν την κάνουν σε όλο το νησί, το βέβαιο είναι ότι την έφτιαχνε η ζακυνθινή γιαγιά μου. Αν μη τι άλλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr1 χήνα περί τα 4 κιλά …για το μαρινάρισμα: 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, πολύ ψιλοκομμένα 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, πολύ ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 8-10 άτομα) 2 πάπιες τεμαχισμένες (1 πάπια φτάνει μόνο για 4 ή 5 το πολύ άτομα), 5 πορτοκάλια, 4 κουταλιές λικέρ πορτοκάλι, 2 κουταλιές ζάχαρη, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 βιολογική πάπια 3-4 καρφιά γαρίφαλο, ψιλοκομμένα Βούτυρο Γαρίφαλα και πιπέρι (φρεσκοτριμμένα) Ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί Μαδέρα 1 φλιτζ. σάκε [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Πορτοκάλια 3 μεγάλα κομμένα σε φέτες Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας Kονιάκ 1 φλυτζάνι του καφέ Οδηγίες Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια και τα κόβουμε το[...]
Πηγή: chefoulis.grΔεν πιστεύω να πιστέψατε ότι έφαγα ολα εκείνα που απαρίθμησα σε προηγούμενο ποστ ε; Και άντε και τα έφαγα. Είναι δυνατόν να τα μέτραγα; Άλλωστε, όταν τρως όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΚοτόπουλο Φιλέτο… Κάποτε πίστευα ότι το φιλέτο κοτόπουλου, είναι ίσως το πιο «άνοστο» μέρος του κοτόπουλου. Εκείνα τα χρόνια τα παλιά, τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜπορεί οι Κινέζοι να συνηθίζουν ως έξτρα τις χελιδονοφωλιές στο πρωτοχρονιάτικο, μενού τους, αλλά δεν μένουν εκεί: στο πλούσιο γιορτινό τραπέζι σήμα κατατεθέν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυστατικά. 4 κουταλιές βούτυρο, 1 κουταλιά ηλιέλαιο, 1 πάπια κομμένη στα τέσσερα. Εμείς αντί για μία πάπια χρησιμοποιήσαμε 3 κατεψυγμένα παπάκια.[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 πάπια(περ.2,2κ.) 10 σκελίδες σκόρδο 5 κλωνάρια κολίανδρος 1/2κ.γ.αλάτι 1/2κ.γ.φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 3 κ.σ.γλυκιά σάλτσα σόγιας 3 κ.σ. ρευστό μέλι 5[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 στήθη κοτόπουλου ανοιγμένα για σνίτσελ 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα 4 κουταλιές της σούπας λάδι 1 σκελίδα σκόρδο πιπέρι αλάτι ρίγανη 500 γρ σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 στήθη πάπιας με την πέτσα 1 ποτήρι κονιάκ εκλεκτής ποιότητας αλάτι πιπέρι 3 πορτοκάλια σχολαστικά καθαρισμένα λίγη ζάχαρη 1 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: greekcook.gr2,5-3,5 κιλα πάπια 2 ποτήρια λευκό κρασί χυμό απο 2 πορτοκάλια 1 πορτοκάλι 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη 1 κύβο κότας 3 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές μαργαρίνη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr