Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Μια εντυπωσιακή, «δροσερή» και πάρα πολύ νόστιμη παραλλαγή του παραδοσιακού πιάτου. Υλικά 250 γρ κριθαράκι μέτριο 4 ατομικά ρολά κοτόπουλο 1 πράσινη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ κόκορας κρασάτος είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που συνηθίζω να το φτιάχνω περισσότερο το χειμώνα! Μιας και πιάσανε όμως πάλι τα κρύα, ευκαιρία να τον[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Ο Μάσιμο Μποτούρα, ο κορυφαίος Ιταλός σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου “Osteria Francescana” στη Μόντενα της Ιταλίας,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 στήθος κοτόπουλου 3 γαρίδες Νο. 1 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 μερίδα τεκίλα 50 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φύλλο δάφνης 1 μερίδα λευκό[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μεγάλο κοτόπουλο ελεύθερας βοσκής κομμένο σε 6 μερίδες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κρεμμυδάκια μικρά (κοκκάρια) 2-3 σκ. ολόκληρες σκόρδο 2 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: argiro.grΓια 2-4 άτομα Υλικά για περίπου 2½ λίτρα ζωμό 2 συσκευασίες Φτερούγα Κοτόπουλου Νωπή Νιτσιάκος (16 τεμάχια συνολικά), βάρους περίπου 1.600 γρ. 4 λίτρα νερό 1[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα από τα βασικά χαρακτηριστικά της κρητικής κουζίνας είναι η χρήση των μυρωδικών χόρτων. Η πλούσια χλωρίδα του νησιού που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 4-5 άτοµα) 2 φιλέτα κοτόπουλου, ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, ½ λεµόνι ο χυµός, 2 τρυφερά κλωνάρια σέλινο, τα φύλλα µόνο (τα κλωνάρια θα µπουν µε τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com