Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ήρθαν και πάλι τα λαμπερά Χριστούγεννα. Όλη η οικογένεια μαζεύεται στο γιορτινό τραπέζι για να γιορτάσει τη γέννηση του Θεανθρώπου που[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΓια τη γαλοπούλα 1 γαλοπούλα (4 κιλά) 100 γρ. μαλακωμένο βούτυρο Για την άλμη 4 λίτρα νερό 2 λεμόνια κομμένα στη μέση 6 φύλλα δάφνης 10 κλωνάρια θυμάρι 3[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈτυχε μια μέρα να έχουμε καλέσει κόσμο στο σπίτι για φαγητό. Και επειδή επρόκειτο για ειδική περίσταση είπαμε να φτιάξουμε κάτι πιο "γκουρμέ" που όμως να μη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1 κοτόπουλο σε μερίδες 1 φλ. αλεύρι 1 κ. γλυκού αλάτι 1/2 κ. γλυκού άσπρο πιπέρι 1 φλ.καλαμποκέλαιο ή βούτυρο 1 φλ. χυμό πορτοκάλι 1/2 φλ. λιωμένο[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 μεγάλο κοτόπουλο ελεύθερας βοσκής κομμένο σε 6 μερίδες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. κρεμμυδάκια μικρά (κοκκάρια) 2-3 σκ. ολόκληρες σκόρδο 2 κ.σ. πάπρικα καυτερή[...]
Πηγή: argiro.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το πουλί: 1 γαλοπούλα 1 κρεμμύδι 1 πράσινο μήλο θυμάρι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι, πιπέρι 100 γρ.βούτυρο Για τη μαρινάδα: 4 λίτρα νερό 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Συνταγή : Ευη Βουτσινά. Μερίδες : Για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα, 4-5 κιλά. Για τη µαριναδα 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 1 κουταλιά µουστάρδα Mild, 1/3 φλ. κονιάκ, ¼ φλ. χυµό πορτοκαλιού, 2 κουταλιές µέλι, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comH Σεφ Ντίνα Νικολάου είναι σίγουρη πως αυτή η γαλοπούλα είναι τέλεια! Γιατί; Πρώτον γιατί αυτό το μαρινάρισμα με αλατόνερο (άλμη) την κάνει απίστευτα τρυφερή,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔοκιμάστε αυτό τον τρόπο ροδίσματος του κοτόπουλου, που δίνει στο φαγητό μια ιδιαίτερη, βαθιά γεύση. Μία συνταγή απο την Ευη Βουτσινά στο "Γαστρονόμο"[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr