Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Υλικά 500 γρ ρεβίθια μουλιασμένα όλο το βράδυ 1 κρεμμύδι σε λεπτά φετάκια 1 πράσο σε ροδέλες 1 σκόρδο σε φετούλες 1 καρότο σε κυβάκια 1 κολοκυθάκι σε κυβάκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1.500 γρ. μικρά καλαμαράκια 500 γρ. κολοκυθάκια 500 γρ. πατάτες 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο μήκους 5 εκ. το καθένα 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ χαλάρωση στη βεράντα με αγαπημένα έντυπα δίνει ιδέες. Μια από αυτές και το σημερινό ρολό το οποίο άρεσε πολύ σε όσους το δοκίμασαν κάποιος έφαγε δεύτερο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο καλαμάρι το παίζει βασιλιάς στα μενού εντός και εκτός της Ελλάδας, η αλήθεια όμως είναι ότι είναι κατ' αρχάς είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σωστά[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ χαλάρωση στη βεράντα με αγαπημένα έντυπα δίνει ιδέες. Μια από αυτές και το σημερινό ρολό το οποίο άρεσε πολύ σε όσους το δοκίμασαν κάποιος έφαγε δεύτερο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣήμερα 1/10 που έπεσαν οι τράτες στη θάλασσα δεν θα μπορούσα να σας κεράσω τίποτε άλλο μιας και όλοι σήμερα τρώμε στο νησί μου μαριδάκι τηγανιτό. Από όποια[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΈνας νόστιμος κρασομεζές. Παραδοσιακό μεζεδάκι που το τρώμε στο νησί μου την 1/10 όπου οι τράτες φέρνουν την πρώτη τους ψαριά. Τι χρειαζόμαστε: ½ κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο (περίπου 1 κιλό) (Εναλλακτικά μπορούμε να πάρουμε φιλέτο ελαφρώς αλατισμένου μπακαλιάρου Που δεν χρειάζεται να βγάλουμε το[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr4 κουταλιές σούπας λάδι 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 250 γρ. ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες 1 κουταλιά γλυκού πάστα ντομάτας 1/2 κουταλάκι βασιλικός αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 350 γρ. βούτυρο 700 γρ. αλεύρι 15 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κρόκοι αυγών 150 γρ. νερό 5 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο Για την γέμιση[...]
Πηγή: megatv.com/cook