Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά 6 γαρίδες μεγάλες (ή καραβίδες) Νο 2 ή και μεγαλύτερες, χωρίς το κέλυφος και το μαύρο εντεράκι τους, αλλά με την ουρά τους 3 κ.σ. λάδι για το μαγείρεμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 20 φρέσκα μύδια καθαρισμένα από το «γένι» 500 γρ. ντομάτες περασμένες από τον τρίφτη 500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και το κεφάλι στα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το βιβλίο «Βενετία» της Τέσσας Κύρου , Εκδ . Τερζόπουλος Υλικά 14-16 καραβίδες 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης Ελαιόλαδο 1/2 κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 12 μεγάλες καραβίδες 200 γρ. αλεύρι 1 σέλερι 1 ξεφλουδισμένο καρότο 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 χρωματιστές πιπεριές 3 κ.σ. ελαιόλαδο Παρασκευή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 12 αβγά 16 καραβίδες αποφλοιωμένες (ψίχα) 40 ml ούζο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο Λίγο κόλιαντρο φρέσκο 2 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami