Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μεγάλα φύλλα μπανανιάς 150 γρ. λάχανο χωρίς κοτσάνι 1 φρέσκο τσίλι 350 γρ. φιλέτο γατόψαρου ή Χάλιμπουτ 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 250 ml κρέμα ινδικής[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "πως η Ξανθή έφαγε καρύδα". Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή κουζίνα και μάλιστα από την Ινδία. Με την καρύδα σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠικάντικες και λεμονάτες με ασιατικές μυρωδιές από λεμονόχορτο και τζίντζερ, αυτές οι γαρίδες είναι τόσο νόστιμες, έως εθιστικές. Περάστε τις σε δυο σουβλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com