Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 179 συνταγές
Bavette με γαρίδες και σάλτσα από κρασί Chablis του σεφ Χρύσανθου Καραμολέγκου, Gyoza με γαρίδες και κοτόπουλο και σάλτσα ponzu, Λινγκουίνι με γαρίδες και ντομάτα και σάλτσα λευκού κρασιού, Bavette με γαρίδες και σάλτσα από κρασί Chablis του σεφ Χρύσανθου Καραμολέγκου, Γαρίδες με καυτερή σάλτσα
250 γρ. γαρίδες καθαρισμένες ελαιόλαδο (1 κ.σ. + 2 κ.σ.) αλάτι πιπέρι 2 σκ. σκόρδο 1 κίτρινη πιπεριά τσίλι (½ + ½) 1 πράσινη πιπεριά τσίλι (½ + ½) 1 πορτοκαλί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 γαρίδες Λίγα νούντλς σιταριού Μαρινάδα 40 γρ. πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κύβους 40 γρ. πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε κύβους 40 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια το ψάρι: 4 φιλέτα γλώσσας ή τιλάπια 4 κούπες κορν φλέηκς 1 κ. γλ. μουστάρδα σκόνη 1/2 κουταλάκι κολίανδρο ή σκόνη madras (ινδική κουζίνα) 1/2 κ.σ. γλυκειά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια εκπληκτική συνταγή που συνδυάζει το αλμυρό με το γλυκό που οι ρίζες της χάνονται μέσα στο χρόνο και αποδεικνύει ότι η γλυκόξινη γεύση αρέσει στους Έλληνες[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΕνα πολυ ωραιο φαγητο που συνοδευετε με ρυζι. Επισεις μπορει να γινει και πολυ καλος μεζες. Τι χρειαζόμαστε: 3 κ.σ ελαιολαδο 1 κιλο βρασμενες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6 (ή κάποιο άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας) 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι ή νερό 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3-4 φρέσκες ντομάτες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1/2 κιλό γαρίδες 1 κρεμμύδι ξερό,ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1 σκελίδα σκόρδο 1/2 ποτηράκι κρασί πολτό ντομάτας ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ λέξη teriyaki στα ιαπωνικά σημαίνει "γυαλιστερό ψήσιμο". Και αυτό γιατί η σάλτσα με την οποία ψήνεται το φαγητό του δίνει μία γυαλιστερή όψη. Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr4 φιλέτα ψαριού, 2 κουταλιές βούτυρο, Για τη μαρινάτα Μασάλα 1 φλυτζάνι κορίανδρο, 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά φρέσκια τζίντζερ (κάνει και σε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά : 500 γρ. σπαγγέτι ή βίδες ή πένες ή ριγκατόνι 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες (*) 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 3-4[...]
Πηγή: yumyum.gr100 γρ φρέσκες γαρίδες καθαρισμένες 250 γραμ.Noodles 2 αποξηραμένες πιπεριές τσίλι 1 σκόρδο τουρσί 2 κ. σ. πάστα τάμαριν Κόκκινο πιπέρι 1 ,5 κ.σ ζάχαρη από[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια τις σαρδέλες 100 ml ελαιόλαδο 24 σαρδέλες, καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι Για το μείγμα escabeche 100 ml ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι ο αγαπημένο σου τηγανιτός γαύρος με μια... διαφορά. Τον μαρινάρουμε σε μπαχαρικά και φύλλα κάρυ και παίρνει υπέροχη, αξεπέραστη γεύση και άρωμα.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (για 4 άτομα) 8 φρέσκες γαρίδες (40 γρ. η μία) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κορυφή μπρόκολου, χωρισμένη 2 κ.σ. βούτυρο 8 κ.σ. ξινή-πικάντικη σάλτσα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami