Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Υλικά : 80 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια ψιλοκομμένα 80 γρ. παρμεζάνα 6 φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς πέτσα και κόκκαλα καλά ξαλμυρισμένα 6 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 300 γρ σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και κομμένο σε λωρίδες 200 γρ ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση αν είναι μεγάλα ελαιόλαδο για το σοτάρισμα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr