Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Αν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τα ψάρια 1 κιλό αθερίνα ηλιέλαιο για το τηγάνισμα σάλτσα ταρτάρ για το σερβίρισμα Για το πανάρισμα 150 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΣυστατικά 1κιλό μαριδάκι Σιμιγδάλι ψιλό Αλατοπίπερο Ρίγανη Λάδι για το τηγάνισμα Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε τις μαρίδες σε μια σακούλα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 2 μεγάλα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 1 ποτήρι ξινόγαλο μπόλικο ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα) λίγο αλάτι Για το πανάρισμα: 1 κούπα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 150 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πιπέρι 100γρ σιμιγδάλι 1 κ.γ. κύμινο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για την αθερίνα 1 κιλό αθερίνα 100 γρ. σιμιγδάλι 100 γρ. αλεύρι Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Για τη sauce tartar 100 γρ. αγγουράκι τουρσί 300[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤην ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο μόνο που θέλει δίπλα της, είναι ουζάκι, καλή παρέα και θαλασσίτσα!! Προσωπικά όταν έχω αθερίνα, δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, ούτε καν κάποια σαλάτα! Τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα λόγια είναι περιττά , μία συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 6-8 γόπες (ή σαφρίδια) 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 1 φλ. αλεύρι ½ φλ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο χωριάτικο εμπορίου (450γρ. – 500γρ.) ½ κιλό μπακαλιάρος ¾ κιλού κολοκύθι 2 φλιτζ. γάλα 100γρ. ρύζι μουλιασμένο σε νερό ½ φλιτζ. σταφίδες 1 ρόδι[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 250 γρ. μικρές μαρίδες Xοντρό σιμιγδάλι Kαπνιστή πάπρικα 250 γρ. πατάτες (καθαρισμένες, κομμένες, πλυμένες) Eλαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο) 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grκριθαράκι με μύδια και λευκό κρασί Ανοίξαμε το σεντούκι της θάλασσας με τα οστρακοειδή, διαλέξαμε από το ντουλάπι ένα φίνο ζυμαρικό και μαγειρέψαμε κριθαράκι[...]
Πηγή: pandespani.comΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΤι χρειαζόμαστε: 1 φιλέτο γλώσσας αλεύρι αυγό σιμιγδάλι αμύγδαλο φιλέ λάδι για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι (λευκό) Αν έχουμε διαλέξει φρέσκια γλώσσα την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Αμπελόφυλλα Ξιφία Ντομάτα Λάδι Αλάτι Πιπέρι Σιμιγδάλι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα απλώνουμε στο πάγκο μας τα αμπελόφυλλα έτσι ώστε να μην είναι τσαλακωμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookυλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια 2 φλιτζ ψιλό σιμιγδάλι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 8 πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό μπαρμπούνια 10 σπόρους κόλιανδρο 200-250 gr περίπου σιμιγδάλι ψιλό (ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού) 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά αλάτι χοντρό λάδι για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΙταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) ½ φλ. κορν φλάουερ, 1 φλ. απλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 1 γεμάτη κουταλιά ψιλό σιμιγδάλι, 1 γερή πρέζα πιπέρι καγιέν, 1 γερή πρέζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com